Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Notes limited edition by Susanne Schjerning

Notes by Susanne Schjerning lancerer en Limited Edition, der denne gang består af 6 nye rå design på akryldug til dette efterår.


SE HELE NOTES BY SUSANNE SCHJERNINGS KOLLEKTION - KLIK HER

RÅ STEMNING TIL BORDET

De nye design er håndmalede Artwork skabt i Susannes værksted gennem mange eksperimenter med forskellige redskaber og farver. I det håndmalede udtryk er der opstået et nyt og mere råt udtryk, med struktur og tydelige spor efter håndens aftryk.

Et nyt råt, mørkt og kraftfuldt designudtryk, der samtidig passer supergodt til de mørkere farver i boligen, vi ønsker nu. Design, der både peger frem i tiden og samtidig har noter til noget designhistorisk og derfor har potentiale til at blive til nye klassikere.

Akryldugen i de nye mørkere farver er superpraktisk, specielt til børnefamilier, dugen skal blot tørres af, og derfor kan du spare på vasken.

Dugene bliver også kaldt voksdug, Notes dugene er akrylbelagte.

NYT SAMARBEJDE

Notes by Susanne Schjerning Limited Edition er et nyt samarbejde mellem designer Susanne Schjerning og Industrial Textiles. 

Akryldugene er af den velkendte kvalitet fra tidligere, akrylcoated bomuld med antiskrid bagside. Design i Danmark & produktion i Tyrkiet.

Dugene kommer på lager lige om lidt i butikken og på webshoppen :-)

5 SUPER GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE EN NOTES AKRYLDUG

Du bliver SÅ glad, når du oplever den nye stemning, den giver i dit hjem.
Du kan skåne dit fine træbord fra pletter og fedtede børnefingre.
Dugen er coated med akryl, der ikke indeholder pvc eller andre phthalater. 
Du kan spare på vand og vask.
Dugen er dansk design og produceret i Tyrkiet.